My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Monday, November 14, 2011

SEGMEN #2: Pencarian Watak Komik CInta


Jom korang join contest nie..
nie first time sy join contest di blog.. 

kalau nak join click banner atas tu..

disebabkan watak perempuan hanya satu, so saya tok boleh nak memilih


hoho, (tertarik dengan lukisan die) cantik!
sebab suatu ketika dulu sy adalah  kartunis.. 



 leya. jom join ni... =)




6 people give me StaR:

kim heeruul said...

gud luck..^^

Kongsi Apa2 Aje said...

ruby..kamu silap pste tu. knp paste kat blog admin. admin hanya tolong promote entry tu utk biqa jer. kan ada sumber link dibawah tu...huhu

p paste balik kt blog dia yer. moga kamu terpilih (^_^)

BiQa HatmiN said...

hehe... tq join ruby..malam ni nak buat pemilihan rasanyer...hehee


admin banyak bantu.tq admin jugak!

ruby sarip said...

@kongsi
huhu.=,=' dah betulkan..
*first time join contest jadi mcm ni la.. hoho

Kongsi Apa2 Aje said...

sama2 semua. dah polisi blog kongsi untuk promote entry yang dikongsi oleh visitor (^_^)

Nur Kamalia said...

hahha..tag blik ye..xwape fham la cOntest ni, :)