My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Wednesday, November 16, 2011

Aku Cinta Kau, Bukan Dia


Apakah Perasaan CIK RUBY terpilih jadi watak heroin 1 dalam komik  'Aku cinta kau  Bukan dia'..?
well, well, tak de pape perasaan la Biasa jeww. Aku kan Hebats!  Hebat mendenye, tampar kang! eja hebat pon salah.biase jew? siila jgn percaya  >_<


OK. fine, aku memang sedang menipu .
sebenarnyer aku rasa luar biasa sampai aku terloncat locat and berguling guling ats katil sebab kena histeria.
aaaaaaaaa!

Ape ke jadah histeria ni, Makhluk ape yg ko jumpa?
SubahanAllah!  Astaghfirullah! Masya Allah! 


terkena histeria kejap bila baca  baca blog biqa mengenai pemilihan watak >_<




cukup2! sila abaikan kisah histeria =,='.huhu







haaa! ni dia yg bagi aku histeria. hehe

dalam cerita ni aq ialah blogger 2..
and komik ni buatan malaysia. no jepun jepun ok.. 






PENGHARGAAN

Terima Kasih kepada Biqa kerana memilih sy,
terima kasih banyak2 kepada Admin kongsi sebab bagi informasi tentang segmen biqa..

Dan tahniah juga kepada rakan rakan lain yang terpilih, leya, fixx, zaid
dan juga rakan  lain yang join segmen ni.

Sy hepi sgat dgn segmen nie!


p/s: kalo nak tgok cerita tu click gambar tu. =)

7 people give me StaR:

Kongsi Apa2 Aje said...

tahniah (^_^)

ruby sarip said...

Terima kasih Ketua kongsi! ^_^

NZ Diaz said...

Ruby, saya minta maaf sebab saya awak terpaksa kehilangan mamat skema tu.

haha XD

BiQa HatmiN said...

diaz poyo..hahahahaha
tahniah ruby..pasni jadi model plak la.hahha

ruby sarip said...

@Diaze
sampai hati kamu :(
tengok sy sedang tengah rindu mamat skema tu,,

haha :D

ruby sarip said...

@biqa.
hahaha :D ..
terima kasih kak biqa pilih sy <3


susah lo nak jadi model. model katun boleh la.. hoho :D

Nur Kamalia said...

cOngrats!!..:D