My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Sunday, November 20, 2011

Lagu Lagu Malaysia tak best?

Sape cakap lagu malaysia tak best?
best ape..
lagu yang aq tak pernah boring ialah lagu nasyid malaysia....
always be the best song as  ever! yeay!

Tapi lagu baru, aq memang tak boleh layan.
Bukan tak nak sokong, Lagu memang  tak sebati dengan jiwa..
kalo time sekolah menegah and rendah boleh la aq layan, sebab baru nak mengenal dunia...
bila pk pk balik,Memang manusia nie memerlukan cinta dalam hidup, tapi, ade benda lain yang lebih penting yang perlu dicapai selain cinta
bakkata orang, jiwang karat. asyik asyik lagu cinta. asyik asyik lagu sedih, Baik baik orang gembira mendengar lagu tu, terus mood tukar menjadi sedey!
pape  pun Lagu kat malaysia yang paling best bagi aq selain nasyid ialah, Gemuruh by faizal  tahir, dan standing in the eyes by ella.. sekarang pun ella jarang aq dengar.. huhu =,='


lagi lagi kalo drama, asyik asyik bunuh bunuh, pastu bomoh bomoh, oke, yg ini aq ah lari tajuk



slamat malam ^^

4 people give me StaR:

atenhuhulala said...

aten plak suke lagu dulu2 yang old skool macam francissia peter. heheh ;)

ruby sarip said...

yeay, !dah ade geng mint lagu dulu2

Othello said...

lagu dolu2 baru syiokk...layan Frank Sinatra

ruby sarip said...

Teringat plak band westlife !