My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Tuesday, June 26, 2012

sebab kenapa perempuan curang

hai guys... hmm. hari ni mood saya nak cerita pasal curang.. sbb tadi saya baru ber argue dgn sesorang pasal curang.. so saya nak share tips la..
oppps!, tapi jangan pula salah sangka saya  curang .. sekadar nak share sahaja..  plzz, i'm innocent . hihihi


sebab pertama apabila perempuan itu sentiasa keseorangan dan suaminya sangat  sibuk berkerja...
so lelaki sibuk di luar sana, anda jangan risau. bukan semua perempuan sama tapi anda kena juga berhati hati sebab kadang kadang bila isteri anda stress dengan anda kerana kurang meluangkan masa bersamanya, dan sentiasa membiarkan dia keseorangan melayan perasaan yang sayu itu..hmmm
Sebab syaitan akan membisik si isteri dan menghasut membuatkan si isteri berfikir bukan bukan tentang suaminya.. 'ntah ntah die ade pompuan lain'  tak pun 'dia dah berubah'  'dia dah tak sayang kau lagi :('
so dia pun pergila cari seseorang untuk luahkan perasaan yang sayu tu..  tiba -tiba dia terjumpa sang jejaka seperti romeo... well, kalaus isteri anda dah jumpa lelaki mcm tu.. hmmm. paham paham je lakan kalau si Romeo ni mengayat pompuan kan.... hanya MRromeo je yang memahami pompuan biar pun dia tak berape nak baik sangat ....

so untuk lelaki lelaki yang sangat sibuk di luar sana.. at least spend time for your wife, even just for while, show her that you are love her .... baru la romantic skit...boleh la si isteri  menuggu sang adam yang baru balik berkerja sepanjang hari depan pintu dengan senyuman.. hmmm.. so she will never think to have an affair.. easy kan.. ?  sebab perempuan ni hati dia sangat lembut... u love her, she will love you more than her self.. got it?
well, mengikut kajian kalau lelaki yang curang ni IQ rendah.. hmmm..
so,aku kena cari lelaki IQ tnggi.. adoyy. mati la aku kena fikir cara macam mne nak test IQ die. hehehe :D




1 people give me StaR:

aniqbukhary said...

Hehe.. malas nak bahas pasal curang nie.. Apepon, nice entry...