My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Monday, September 19, 2011

your are beautiful part 2 (korean drama)

Ok guys, sekarang kita berada di bahagian 2 untk drama you are beauiful..
sape yang tak baca lagi part 1 CLICK SINI  ..sebab kena tengok part 1 dulu baru best!


Setelah taekyung pergi dari rumah itu, Go mi nam berasa bersalah, dan terpaksa melalui hari hari yang sangat susah kerana ramai yang membencinya kerana itulah pertama kali dalam hidupnya dibenci oleh ramai orang..
Go mi nam terasa ingin berputus asa , tetapi menager ma banyak membantunya begitu juga dengan shin woo yang banyak membantunya dalam diam-diam...



Pada suatu hari, semasa tamat latihan, secara tidak sengaja tae kyung terlihat perbualan  antara juru solek mereka dengan go mi nam  yang sedang dirakam di webcam.. Disitulah tae kyung tahu bahawa go mi nam ialah perempuan dan berasa sangat marah.
Pada mulanya tae kyung tidak menyebelahi Go mi nam dan ingin  memberitahu perkara tersebut kepada president ahn, tetapi Go mi nam cuba menghalang dan belakunya 1 insident dan menyebabkan tae kyung terpaksa tak nak masuk campur,, Disebabkan go mi nam nak jugak teruskan pencarian ibunayuya yang kononya hampir dijumpai, dia terpaksa merayu kepada tae kyung supaya bagi dia untuk berada dalam kumpulan itu untik mengantikan tempat abangya buat sementara waktu....
disebabkan kesunguhan Go mi nam, tae kyung membiarkan
 go mi nam terus berada di dalam kumpulan itu..

Selepas itu tae kyung dan Go mi nam menjadi rapat. rapat dan rapat, sehingga la go mi nam jatuh cinta kat tae kyung.

. Untuk mempertahankan kedudukan go mi nam supaya tidak diketahui oleh phak media , tae kyung terpaksa berpura- pura menjadi teman lelaki yoo he yi kerana yoo he yi telah mengetahui rahsia go mi nam dan mengugut tae kyung...tidak lama kemudian tae kyung pun jatuh cinta kat Go mi nam.. 

tetapi. 
conflict antara Go mi nam dan tae kyung timbul apabila mereka berdua baru mengetahui bahawa ayah go mi nam sebenarnya ialah bekas kekasih ibunya. dan ibunya sangat mencintai ayah go mi nam sehingga tidak mengambil peduli langsung tentang tae kyung sejak dari kecil.
 ibu tae kyung cuba mendapatkan  hak cipta untuk memnyanyikan lagu yang di cipta oleh ayah go minam , sebenatnya lagu itu di cipta untuk ibu go mi nam oleh ayahnya , tetapi ibu tae kyung mengambil lagu itu dari ibu go mi nam..
Dan conflict ini selesai kerana Go mi nam ingin mennggalkan korea dan pergi ke africa kerana a iaitu abang kembar go mi nam sebenar telah sembuh sepenuhnya.

Pada mulanya tae kyung ingin membiarkan go mi nyu pergi ke africa, disebabkan orang sekeliling menasihatinya supaya tidak akan menyesal pada masa akan datang, akhirnya tae kyung mencari go mi nyu dan menghalangnya pergi ke africa.. di tengah tengah peminatnya, tae kyung meluahkan perasaan cintanya terhadap go mi nyu.. =)



**happy ending**


bagi  4 star kat citer nie!.. 






2 people give me StaR:

haniada said...

best jugak citer niey.. suke suke suke.. :D

ruby sarip said...

best kan,,=)