My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Sunday, January 15, 2012

Cara seorang Lelaki memulakan Zina dengan seorang Perempuan


Hari ni saya dapat informasi dari kawan saya di facebook dan  nak share dengan pembaca2 dan adik2 yang baru mengenal cinta.. 
Cinta itu tak bodoh sebernarnyer.. Tapi cara Manusia yang kadang2 tak betul tu baru la dianggap Bodoh..


Cara seorang Lelaki memulakan Zina dengan seorang Perempuan






first first kenal baik jee..alayhai~




1. salam. Blh sy kenal awk? Sy tertarik dgn prwatakan sopan awk. Dah lama sy prhatikn awk. Awk dak baik n sy trtarik la dgn tudung labuh awk. Sy harap kite bleh brkenalan.. ukhuwah fillah org kate..sy x terer sgt arab ni…



2. Trima kasih krn mnerima sy. Sy akan try sedaya upaya sy mnjaga awk dan mgikut syariat. Sy tau sy bukan baik sgt, tp demi Allah, sy cuba buat yg trbaik utk awk…



3. Ingat tau,,jaga aurat leklok..jgn bagi org lain nmpk..kuar ngan kwn2 tau.. jgn sorg2..blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..




4. awak,nape x contact sy. Sy risau awk kuar lama2..ye..mmg sy xde hak pun..sy tau sy percaye awk,,tp sy x tau la nk kate cmne. Kite slalu nmpk dari jauh je ek.Tp sy rasa awk mcm dkt je ngan sy. Mgkn ni org kate cinta kot,,wak..awk cinta sy x? xnk bgtau.. tp sy tau awk cinta sy..awk da malu nk jln tmpt sy lepak sbb malukan?..kih3. .tq.. i love u too..



5. Wak,,selain family,,Allah dan rasulnyer.. awk sayang sape ek? Sape saya dlm hati awk?



6. Wak wak..dr kawan kite just pggl sy awk je..mcm x special plk diri sy utk awk. sy tringin gak nk jd cm member2 sy. Pggl syg.. bole ke? Awk pggl sy bi ek? Rasa mcm baby sket. X salah kan.. just panggilan je..thanks syg.. love u… ..

7. Yang. kekdang bi tgk syg ni mcm x prcaya bi je. Yela, bi just tanya syg pkai apa je kan .. tq ek gtau,,mkin dalam pulak rindu kat syg ni… .hihihi..

8. Yang bi nak syg tau,,sayanglah segalanya utk bi,,syg la pmberi semangat utk bi… yang… ..bi harap bi ngan syg xde rahsia lagi ek.. jgn risau..inikan membuktikan bi caring.. so jgn risau..k..yeye. . bi janji kan jaga rahsia kite..just msg je kan..love u..papai.. mmuahh!



9. Syg..da lama kite msg,,leh kite jumpe x? ye..ayang bwk la kawan2 k..tq yunk! i love u…. ..



10. Tq pggl bi ngan pgglan abg.. abg tggu lame da..abg tau..kite x leh pakse dlm hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..


11. Hi syg,,watpe 2? Nk ckp sket.. nape syg bwk satu battalion nak jumpa abg?… syg x caye kat abg eh.. huhu..


12. Syg..kite jumpe k?..abg suka syg pakai tudung yg abg beli tu..cam wardina lak..bkn syg x cntk.. just nmpk mkn cntk la..nipis sikit je.. nnt jumpa nnt syg bwk sorg dah la k..

13. Syg..abg sory ngan apa jd td.. abg trsentuh jari syg td.. Tol gak ckp syg eh,,trsentuh xpe..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abg kat syg..

14. Thanks jumpa td,,syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke? Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh,,td jumpa abg da berani tenung abg ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa pasni.. tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan abg skali ek..miss u..

15. syg..just nk tanya.. syg cinta bg berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je… huhu..yang. . just nk tanya..rambut syg panjang x? just thinking of u at the moment…

16. Td terbeli tudung pendek.. yg abg bg kat syg tu.. syg..bg la gmbr syg special untuk abg yg pakai tudung td 2.. Cntk nye syg..gambar ni nak wat wallpaper hp ngan kompter abg la..

17. Yang.. syg cintakan abg berapa percent? Sepenuh hati Thanks syg..love u too.. abg janji,,abg akan jaga syg baik2 dan xkan tinggalkan syg…

18. Syg..da lame kita couple kan.. xkan abg pegang tgn pun nak marah.. Syg kan milik abg.. Thank 4 being understanding. .

19. Syg kata Syg cintakan abg sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?
SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR…

Selepas tu keluarla peragai sebenar~

20. huh!… syg mengndung? tahu kat ne… cube check balik dgn doktor… xkan sekali buat dah mengandung,,check balik k..

21. huh! btol la syg mengndung ni?? syg,,utk kebaikan kita berdua,,lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Nape plak xnak? xberdosa la klu bunuh benda yang masing xbernyawa…..gugurkan jelah!!! jgn buat masalah bleh x!!

23. xsakitlah!!! nape manje sangat ni! xkan bnda mudah cam tu pun xbleh buat..

24. sori syg,,abg xbleh temankan syg ke klinik tu,,abg malu klu terserempak dgn family or member,,malu la abg klu diorg nmpak abg bwk syg dgn perut syg yg besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yg mengandung… kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku.. lantak kau la… bukan masalah aku jgak keluarga kau pulau kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah xingin kat kau!! pergi mmpos!

26. jgn kol n msg lg bleh x?!.. aku sbuk.. xde masa nk layan kau!…

27.(terputus hubungan)
*wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..
*si lelaki mencari mangsa baru..


*dan kejadian terus berulang



haaaa.. itula alkisah nyer...
seeee? bukan nak salahkan lelaki je dalam hal ni..
sebab lelaki tu akan cakap kenape pompuan tu BODOH sangat?? 
salah bodoh ke atau salah perempuan?sila jawab 

well,, tak semua lelaki macam tu.. maybe 20-30% je kat dunia ni..
then perempuan yang tak berape betuah  terjumpa la lelaki 20-30% tu... 
so probality untuk perempuan jumpa lelaki dalam bilangan 20-30%  amat tinggi!!
so kaum hawa  sila berhati hati dengan kata-kata lelaki dalam bilangan 20-30% ini!
jangan la jadi mangsa meraka
ayat dorang ni just take it but dont believe it...



sebab suatu hari nanti korang akan jumpa juga true love korang ..

so bersabarla untuk menunggu yang terbaik =)





p/s kepeda pemenang segment hari tu hadiah mayb lambat skit.. sy busy  skit la bulan nie.. >_<..



10 people give me StaR:

Nada Kun said...

okay. So bahaya :|

Kyra said...

cerita yg bkesinambungan and lastly tu yg akan tjadi kalau tk dbendung. thnks fr the story ^^

Hafriz Mohamad said...
This comment has been removed by the author.
Hafriz Mohamad said...

antara kedua2nya pasti ada yg mmulakan.. dan bnde tu xkan trjadi jika pihak kedua x mmbenarkn.

smoga kita djauhkn dr ujian2 mcm nih.. nice sharing.. ^_^

Anonymous said...

Methodologies for Unlock Iphone 4 w Anyone who has access to an iPhone ought to can be divulged for your needs and then they have to have unlock iPhone 4 g hints, commonly connected with specialized programs that is definitely too safe and sound.All the same, it could be very annoying for you to uncover our we cell phone if you do not find very good newer iphone detaching the locking mechanism about program.Advantages for choosing connected with advertisements all over, having said that, without specific comprehending you can find, wholly stuck, that is why a few options a few huge income about almost nothing.
unlock Iphone 4

mr delirium said...

so true beb~~

Manusia Biasa said...

bw...

gud info... nice blog.. :-)

www.tgokjum.blogspot.com

ieyza afieyna said...

same2 bodoh.. perempuan jgn cye sgt kat laki la... follow cnie

che sakinah said...

cerita yang selau berlaku. dan masih berlaku. bukan tak tahu tapi buat tak tahu.

salam kenal :)

Razil Tahir said...

Guys... DOn't even start it... hm...
Me too...