My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Thursday, June 23, 2011

brooch & keronsang

brooch

kerongsang murah

cheap brooch

button brooch - Price: Rm 0.90 / setiap satu 
labuchi cristal brooch - price: Rm 1.40/ setiap satu
kalau setiap pembelian 50  unit ke atas   akan diberi diskaun 10%-15%, jimat dalam RM10.50

labuchi cristal brooch: ciri: keronsang ni dihiasi oleh labuchi cristal tau,, berkilau kilau.. <3

button brooch- ciri2: yang ni keronsang dihiasi dgn button .. tapi die cute tau, 
warna: stock yang ade sekarang pink dan hijau.. kalau nak colour lain kene order la..
size M (panjang 3cm, lebar 5cm)

for serious buyer: kalau berminat inbox saya

kalo nak gambar detail pasal brooch  tu Click Here...


kalau berminat untuk membeli inbox kat facebook sy.. 

3 people give me StaR:

famen said...

ruby ko wat bisnes jual brooch eh..
tahniah tahniah..bisnes on9..
ak nk bli tp pe gnanye kt ak..

ruby star said...

haha

ruby star said...

ko mmg, aku bukan nak jual kat ko pun..:P