My Quote

makan la sepuas puasnyer! as long as u can to be happy ^^”

Wednesday, July 17, 2013

lost inside ......?

aku selalu jadikan diri aku ni pengembara kapal layar... dimana angin bertiup, disitu la takdirku.. Aku  tidak kisah dengan apa yang telah tertulis dengan takdirku.... Sebab sehebat mana aku merancang.. Kalau dah tertulis begitu, maka begitu la jalan cerita ku... Mungkin apa yang berlaku sekarang ni mungkin takdirku.. Allah takkan temukan kita dengan orang yang salah melainkan Allah nak tunjukkan kita sesuatu.... I'm tired to plan something yang membuatkan aku rasa gembira sekarang and in the future planning tu x jadi.. Hahaha.... Sebab Allah yang berkuasa.. Hmm.... Yang paling tak best, bila kita tak dapat menerima takdir kita...haish.. What i'm talking about.. Inilah akibatnyer bila makan ayam  kfc banyak sangat..... Where am i? What i'm doing?  what i want? What should i do? Why i doing this.... This question always  in my head everytime i'm doing something  i never plan. Hmm.... Nonsense.. Maybe effect from business law 's asignment kot..hidup pun dah tak berape nak betul.. Ni la akibatnyr makan banyak sangat ajinamoto... Hari ni aku buat sejarah dalam hidup aku..ponteng class..hoho.. What happend to me.... Nak kata kurang makan sayur tak jugak.. Banyak je sayur aku makan malam tadi.. Nak kata terlebih makan ajinamoto .. Mungkin jugak.. Mungkin sebab kurang makan kismis... Hehehe.. Thanks la sudi baca kisah aku yang takde motif and mengarut... Aku pun tak tau ape yang aku nak sampaikan..kakakaka..
Byee uooollsss..
Salam Ramadhan.. :)

1 people give me StaR:

mohd famen said...

allah xkan ubah nasib sesuatu kaum melainkan mrk sndri mahu ubah - ayt quran
cheer up ruby :)